Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

30/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

01 Aralık 2023

30/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Asma Mahallesi sakinlerindenMerhum Sami ve Şerafet Çelik’in oğullarıOsman,Ayşe ve Gülseli’nin abileriBAHATTİN ÇELİK vefat etmiştirCenazesi bu gün Asma Aslaniye camisinde kılınacak ikindi namazı sonrası Tasbaca aile mezarlığına defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı BAHATTİN ÇELİK’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

İkinci el Pazarı Esnaflarından Tufan Köken’in eşiSüleyman,Mehmet ve Fedakar’ın anneleriSümeyye,Alperen,Emirhan,Muhammed Ali’nin babanneleriÖzlem ve Elif’in kayınvalidesi PAKİZE KÖKEN vefat etmiştirCenazesi bu gün Ankara Çamlıdere Müsellim köyünde kılınacak öğle namazı sonrası aynı yerde defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı PAKİZE KÖKEN’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Birlik Mahallesi sakinlerindenMerhum Hediye Tenekcioğlu’nun kızıMustafa,Ayhan,Kemal Tenekcioğlu,Sevilay Salman ve Altun Özkan’ın ablalarıTaner Salman ve Ahmet Özkan’ın baldızıNUKTA TENEKCİOĞLU vefat etmiştirCenazesi bu gün Ontemmuz camisinde kılınacak ikindi namazı sonrası aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı NUKTA TENEKCİOĞLU’naAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Yeşil Mahalle sakinlerindenAyşe Tosun’un eşiSinan Tosun,Suzan Kumru ve Hayriye Dudu’nun babalarıMEHMET TOSUN vefat etmiştirCenazesi yarın Gümüşhane ili Sinan ilçesi Bahçeli köyünde kılınacak Cuma namazı sonrası aynı yerde defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı MEHMET TOSUN’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Zonguldak esnaflarından Tarık Hamarat, Elis ve Emel’in babaları, Melek Hamarat’ın eşi,KEMALETTİN HAMARAT vefat etmiştirCenazesi bugün Birlik Mahallesi Muhammadiye Camiinde kılınacak ikindi namazı ardından aynı yerde defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı KEMALETTİN HAMARAT’aAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.